despre noi

Bună! Suntem Isabela și Alex, un cuplu pasionat de artă, patrimoniu și obiectele vintage cu poveste. Suntem cei din spatele acestei inițiative captivante de restaurare a conacului nostru în România.

Isabela este pasionată de modă și design, și deține un magazin cu haine vintage de designer. Această dragoste pentru eleganța vintage și frumusețea trecutului a fost ceea ce ne-a adus împreună inițial. Astfel, ne-am unit pasiunile și expertiza pentru a aduce viață unui proiect care onorează patrimoniul și creațiile de epocă.

Alex este un cunoscut explorator urban în România. Acesta a călătorit de-a lungul și de-a latul țării, descoperind locuri uitate, istorii fascinante și arhitectură autentică. Prin explorările sale, a adunat nu doar cunoștințe, ci și o profundă apreciere pentru valorile culturale și tradițiile noastre bogate.

Misiunea Noastră este să aducem la viață acest conac, un simbol al istoriei noastre și al eleganței de altădată. Prin combinarea pasiunilor și experienței noastre, dorim să restaurăm și să revitalizăm această bijuterie arhitecturală, pentru ca ea să continue să inspire și să încânte generații viitoare.

Cu ajutorul tău, vom putea să cumpărăm conacul și să începem procesul de restaurare. Te invităm să te alături acestui proiect și să faci parte din povestea noastră, pentru a crea un viitor în care patrimoniul și frumusețea trecutului nostru continuă să strălucească.

Urmărește-ne pe Instagram!