povestea

Într-un sat românesc pitoresc, situat undeva între podgoriile de pe dealurile Buzăului și vechiul drum spre Marea Neagră, se află o bijuterie arhitectonică ascunsă – un mic conac construit în 1928 în stil neoromânesc. Casa cu camere înalte, pereți groși și grădină generoasă a fost martora trecerii timpului și a poveștilor nesfârșite. Ne-a fermecat din prima clipă și ne-a ispitit să visăm la o viață mai simplă, aproape de natură, departe de agitația orașului.

În prezent, micul conac se află într-o stare bună deoarece actualul proprietar a avut grijă de el și l-a întreținut ca pe o casă de vacanță. I-a apreciat valoarea și a păstrat toate elementele identitare găsite, decorând casa într-un stil artistic cu obiecte colecționate din spațiul autohton. Nedispunând de fonduri, am hotărât să creăm această campanie de crowdfunding pentru a strânge suma de bani necesară achiziționării și ulterior reamenajării conacului cu scopul de a-l transforma într-o casă primitoare.

Astfel, visul nostru este să aducem la viață acest conac și să îl transformăm într-un loc de poveste, deschis pentru toți cei care doresc să se bucure de frumusețea vieții la țară. Planurile noastre includ achiziționarea și restaurarea minuțioasă a conacului, păstrând autenticitatea și adăugând facilități moderne.

Aici ne dorim să organizăm evenimente culturale, seri de cinema sub cerul înstelat, concerte de muzică live, ateliere de artă și grădinărit, și multe altele. Însă acest proiect nu este doar despre noi, ci și despre comunitatea locală. Prin această inițiativă, vom crea potențiale locuri de muncă și vom sprijini economia și turismul regional.

Te invităm să te alături proiectului nostru deoarece contribuția ta nu este numai o investiție, ci și o invitație de a face parte din poveste, de a crea amintiri de durată și de a deveni un martor activ al salvării patrimoniului României rurale.

Rezervă-ți anticipat șederea în viitorul conac restaurat și împreună putem face ca o mică parte a istoriei să strălucească și pentru generațiile viitoare.

ce oferim

Fiecare contribuție aduce o schimbare reală în eforturile noastre de a conserva și revitaliza patrimoniul rural românesc. Aici, nu doar restaurăm un conac, ci și păstrăm o parte esențială din istoria și cultura noastră. Așteaptă-te la recompense speciale în semn de recunoștință pentru sprijinul tău. Alege cum dorești să contribui la această cauză nobilă.

  • Contribuție de până la 500 de euro: Primești o revistă în ediție limitată, plină cu imagini captivante, texte inspirate și interviuri exclusiviste despre micul nostru conac și frumosul sat în care se află. Această revistă îți va permite să te apropii mai mult de povestea noastră și de locul nostru de vis. De asemenea, vei avea acces exclusiv la evenimentele noastre viitoare.

Însă, nu ne oprim aici! Dacă alegi să sprijini proiectul nostru cu sume mai mari, îți oferim și mai multe oportunități de a te bucura de conacul nostru restaurat și de evenimentele pe care le va găzdui.

  • Contribuție de 500 euro: Rezervare anticipată la conac pentru 3 nopți, unde vei experimenta farmecul și liniștea acestui loc unic. De asemenea, vei avea acces exclusiv la evenimentele noastre viitoare.

  • Contribuție de 1000 euro: Rezervare anticipată la conac pentru 6 nopți (o săptămână), pentru o experiență mai îndelungată și relaxantă, și acces exclusiv la evenimentele noastre viitoare.

  • Contribuție de 2000 euro: Rezervare anticipată la conac pentru 12 nopți sau 2 săptămâni, pentru a te bucura pe deplin de viața la țară și frumusețea locului, și acces exclusiv la toate evenimentele noastre viitoare.

Campania de crowdfunding se va derula până la sfârșitul anului 2023, iar în cazul în care nu se va atinge pragul minim de 40000 de euro, donațiile vor fi rambursate integral. 

Astfel, apreciam fiecare contribuție și suntem bucuroși să te avem alături în această călătorie. Te invităm să faci parte din povestea noastră și să contribui la renașterea acestui conac minunat.

 

Mulțumim pentru sprijin!